نشست هم اندیشی صنایع سلولزی گیلان و بررسی راهکارهای تامین منابع با حضور دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه دکتر زارع سرپرست استانداری ،دکتر مومن زاده فرماندار رشت ،دکتر دلق پوش رئیس سازمان صمت گیلان،شهیدی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان و جمعی از فعالان صنایع سلولزی در شهرک صنعتی رشت شرکت روجین پویا برگزار شد .
ایده آل خبر_بعدازظهر ۱۷ مرداد ماه نشست هم اندیشی صنایع سلولزی گیلان و بررسی راهکارهای تامین منابع با حضور دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه دکتر زارع سرپرست استانداری ،دکتر مومن زاده فرماندار رشت ،دکتر دلق پوش رئیس سازمان صمت گیلان،شهیدی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان و جمعی از فعالان صنایع سلولزی در شهرک صنعتی رشت شرکت روجین پویا برگزار شد .
در این نشست دکتر دلق پوش به عنوان میزبان ضمن خیر مقدم با اشاره به اینکه مدیران صنعتی سربازان مدافع حریم اقتصادی هستند و در شرایط سخت کنونی در کنار نظام و دولت تلاش مضاعف دارند حمایت از این مدیران را امری واجب دانست .و عنوان کرد با تکیه بر این افراد میتوان در این جنگ اقتصادی سربلند و پیروز بود.
ارسلان زارع در ادامه این نشست با اشاره به جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که در استانداری برگزار شد اظها داشت : پیشنهاداتی برای رفع کمبود مواد اولیه صنایع سلولزی مطرح شد که یکی از آن پیشنهادات یعنی فراهم شدن زمینه زراعت برای تامین مواد اولیه صنایع سلولزی در اسرع وقت پیگیری گردید و در دستور کار قرار گرفت.
سرپرست استانداری گیلان با تاکید بر برگزاری جلسات مستمر ستاد اقتصاد مقاومتی و کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید، افزود: موضوع درخواست تسهیلات و حل کمبود نقدینگی واحدهای تولیدی از منابع تسهیلات گوناگون از جمله تبصره ۱۸ قانون بودجه نیز پیگیری می شود.
وی تقویت و توسعه صنعت با رعایت حفظ استانداردهای محیط زیست را عاملی برای افزایش اشتغال و توسعه استان دانست و گفت :برای رفع محدودیت اراضی صنعتی هم باید با حفظ محیط زیست، راهکارهایی اندیشیده شود.
محمدباقر نوبخت در بین سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی استان با اشاره به تحریم ها و تنگناهای ایجاد شده از سوی دشمنان بیان داشت: برای عبور از این شرایط، دولت برخلاف رویکرد خود مجبور است در برخی مسائل بخش خصوصی ورود کنداین امر به معنای این نیست که بخش خصوصی را قبول نداریم بلکه اقتضاء شرایط جنگ اقتصادی، اینچنین است.
وی با یاد آوری جنگ تحمیلی ادامه داد: پیشتر بخش خصوصی برای صادرات غیر نفتی پیمانی نمیبست اما اکنون با توجه به وضعیت ایجاد شده در صادرات نفتی از بخش خصوصی می خواهیم ارز را داخل کشور بیاورد که این امر، دائمی نیست و این شیوه مواجهه با بخش خصوصی را خودمان قبول نداریم.
اما چاره ای نداریم زیرا دولت در شرایط کنونی و مضایق ایجاد شده، مجبور به مداخله در برخی امور بخش خصوصی است.
نوبخت گفت: کارشناسان داخلی و خارجی که سیاست منعطفی دارند نیز ضرورت کمک مسئولان دولتی برای خارج شدن از این وضعیت را تایید می کنند.
وی با اشاره به موقعیت خوب کشور از لحاظ رونق اقتصادی و تمایل بسیاری از کشورها برای توسعه مناسبات با ایران اسلامی گفت: رئیس دولت آمریکا، همه قواعد و قوانین را بر هم زده و اکنون باید با توجه به شرایط، راهبرد اقتصاد مقاومتی را به خوبی در کشور عملیاتی کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بر عهده گرفتن جانشینی رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در گیلان و یادآوری جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، نشست با فعالان واحدهای تولیدی و صنعتگران را ادامه جلسه مربوط به اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: گیلان را از لحاظ امور زیربنایی و زیرساختی در اولویت قرار دادیم و در همین راستا پروژه های بزرگی در حوزه حمل و نقل ریلی انجام شد و رشت به شبکه سراسری راه آهن پیوست.
معاون رئیس جمهوری با تاکید بر ضرورت وصل شدن شهر صنعتی رشت به خط ریلی و انتقال بار از ریل به کشتی گفت: باید امکان جابجایی بار از شهر و شهرک صنعتی رشت توسط شبکه سراسری ریلی، در کوتاه ترین زمان اجرا شود ضمن آنکه ادامه مسیر ریلی قزوین – رشت به سمت انزلی و آستارا نیز اهمیت زیادی دارد و با تکمیل این مسیر، امکان صادرات و واردات از دو مسیر ریلی و آبی فراهم می شود. و دیگر نیاز به حمل و نقل دیگری نباشد.
وی در خاتمه به هشت کیلومتر باقی مانده آزادراه قزوین – رشت در محدوده منجیل شهرستان رودبار نیز اشاره و خاطرنشان کرد: با وجود دشواری کار، مصمم هستیم تا پایان سال آینده، آزادراه رشت – قزوین به بهره برداری برسد و گره ترافیکی آن پس از سالها باز شود.
معاون رئیس جمهوری در حاشیه این نشست از سه شرکت تولیدی ورق های فشرده چوبی با روکش ملامینه، تولید فولاد و نیز تولید شمش فولاد ساده کربنی و آلیاژی در شهر صنعتی رشت بازدید کرد.