شش گزینه نهایی سازمان منطقه آزاد انزلی و حامیانشان.
شش گزینه نهایی سازمان منطقه آزاد انزلی و حامیانشان.

شش گزینه نهایی سازمان منطقه آزاد انزلی و حامیانشان.

شش گزینه نهایی سازمان منطقه آزاد انزلی و حامیانشان!؟

۱/ عبدالحمید رحمانی، از چهرهای اصلاح طلب است که زمانی رئیس شرکت دخانیات ایران بود رحمانی حمایت مستقیم اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و احزاب اصلاحطلب به ویژه اعضای حزب مشارکت که اکنون در حزب اتحاد ملت حضور دارند را پشت سر خودش دارد گفته می شود وی پای فینال است، پیش بینی می شود اگر وی بتواند به جهت سوابقش در دخانیات از فیلتر دستگاه های نظارتی عبور کند ،احتمال تصدی اش در سازمان منطقه آزاد انزلی بالا خواهد بود.

۲/هرمز ربانی، از چهره های نزدیک به جریان اصلاحات هست وی به واسطه رابطه فامیلی با الیاس حضرتی مورد حمایت کمسیون اقتصادی مجلس که ریاستش بر عهده حضرتی است می باشد،گفته می شود ربانی نیز توانسته حمایت کمال دهقانی فیروزآبادی(مدیرعامل سابق منطقه آزاد انزلی) را در کمسیون مناطق آزاد به جهت ارتباط با امین افقی به همراه داشته باشد و افقی به جهت ارتباط حزبی و به خاطر اینکه حداقل جایگاه معاونت بندر را در دوره آینده حفظ کند فضای حمایتی را برایش ایجاد کرده است. با توجه به اینکه ربانی نزدیک به کانال دهه هفتاد سالگی قرار دارد اگر سن وی و ریاست ستاد میرحسین موسوی در گیلان مانعی برایش نباشد دور از انتظار نیست که مدیرعامل شود

۳/محسن باقری، از نیروهای باسابقه و از یادگاران دفاع مقدس است وی طی سالیانی که در گیلان مدیرکل تعاون بود از خود سوابق درخشانی را بر جای گذاشت و در دوره ای که در مخابرات کشور جایگاه کلیدی داشت توانست کارنامه مثبتی از خود برجای بگذارد. وی مورد حمایت جمعی از اصلاح طلبان به ویژه دفتر رئیس دولت اصلاحات است،وی زمان خروج از مخابرات نامه تندی را خطاب به جهرمی(وزیر ارتباطات)نوشت لذا با توجه به ارتباط واعظی-جهرمی نمیتوان شانس بالایی را برای وی متصور بود.

۴/محمد ولی روزبهان، در دوره های مختلف در جایگاه های مدیریتی قرار داشته است. گفته می شود در دوره ای که وی ریس سازمان چای کشور بود به جهت مبارزه با فساد،موافقان و مخالفانی برای خود تراشیده است.و نیز گفته می شود در جاهایی بیش از اندازه حساسیت نشان داده است. نامبرده اکنون در استان گلستان رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی است. وی حامی جدی در درون دولت ندارد و به نظر می رسد شانس زیادی برای جایگاه مدیرعاملی منطقه نداشته باشد.

۵/پرویز گلریز،از فعالین اقتصادی شمال کشور است که هیچ گونه سابقه اجرایی قابل توجهی از وی دیده نمی شود تنها زمانی مدیرعامل چوکای تالش بود که در دوره مدیریتی وی اتفاق خاصی در ارتقا شرکت نیفتاد بلکه حرف و حدیث هایی نیز ایجاد شد. وی به واسطه ارتباط فامیلی مورد حمایت کاظم دلخوش،نماینده صومعه سرا است و دلخوش توانسته نظر برخی از نمایندگان را با خود همراه کند،پیش بینی می شود چنانچه دبیرخانه بخواهد تنها نظر نمایندگان را اعمال کند شانس وی بالا خواهد بود.

۶/کیوان محمدی، دبیر حزب اعتدال و توسعه گیلان است وی در چند سال اخیر در جایگاه های مختلف گزینه شد ولی همواره در حد کاندیدای صرف باقی ماند و اقبال بر دوشش ننشست البته گفته می شود عملکرد ضعیفش در سازمان برنامه گیلان همواره به عنوان یک تهدید جدی پیش رویش است،محمدی در دوره ای که عضو شورای مرکزی حزب اعتدال بود با مرتضی بانک ارتباط حسنه ای داشت،با توجه به ارتباطش با دکتر نوبخت و دکتر بانک می توان شانسش را بالا دانست.