ایده آل خبر _ناصر حاج محمدی به عنوان شهردار منتخبدر مراسم معارفه بیان داشت: قبل از مشورت با اعضای شورای شهر رشت از آن در اقصی نقاط شهر بازدیدی داشتم و متوجه شدم که شهرداری هیچ افقی برای کوتاه مدت و بلند مدت ندارد و برای آینده شهر هیچ چشم اندازی نداشته است.
وی با تاکید بر ضرورت طراحی چشم انداز برای شهر رشت تصریح کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود و فراهم بودن بستر توسعه در این شهر حس می شود که سالیان سال در شهر رشت کوتاهی شده است.
حاج محمدی با تاکید بر مشکلات عدیده در شهر رشت خاطرنشان کرد: نوید آن می دهم که با کمک و همراهی مسئولین بلندپایه استان و اعضای شورای شهر و معاون عمرانی وزیر کشور که خود را عضو دوازدهم شورای شهر رشت می داند گام های بلندی در توسعه شهر رشت برداریم.
شهردار رشت گسیختگی افکار را تنها مشکل شهر رشت دانست گفت: امروز با جمعیت فعلی شهرداری باید گفت، شهرداری اصلا چابک نیست. با داشتن ۴ هزار پرسنل این وضعیت شهر زیبنده رشت نیست.
ناصر حاج محمدی با تاکید بر ورود بیست میلیون گردشگر در رشت خاطرنشان کرد: مشکل پسماند سراوان و رودخانه های الوده این شهر به فرمایشات استاندار با جان و دل گوش فرا داده و با هدایت و حمایت شخص استاندار و دیگر همکاران در اولین گام سعی خواهد شد حداقل یک سوم مشکل مرتفع گردد.
وی وجود تالاب عینک در مرکز شهر را بهترین فرصت اقتصادی خواند و یادآور شد: امروزه در تمام دنیا هزینه های هنگفت برای ایجاد آب بند می شود در حالیکه این آب بند زیبا در این شهر وجود دارد.
شهردار رشت از بیان تمامی برنامه های خود دریک جلسه مجزا خبر داد و افزود: امروز به دکتر جمالی نژاد، استاندار و تمامی افراد این شهر قول میدهم که طبق برنامه و دستورالعمل های ارائه کار شروع و از فردا در جمع شهروندان حضور خواهم داشت مردم نباید شهردار را در پشت درهای بسته بیابند.
حاج محمدی شهرداری ملک همگان خواند و خاطرنشان کرد: شهردار باید روزانه ۵۰۰ میلیون تومان حقوق دهد ، حال باید ببینیم که آیا شهرداری روزانه ۵۰۰ میلیون تومان خروجی برای مردم دارد.
فعالیت شهرداری دو شیفته
وی افزود: از این به بعد شهرداری دو شیفته کار خواهد کرد و ۴۰۰۰ پرسنل در شهرداری برای سه شفیت کار هم کافی است.
شهردار رشت در پایان سخنانش اذعان داشت: امید است شهرداری ازحالت خدمات دهی به شهرداری فرهنگ محور و اقتصاد محور و…..تبدیل گردد. وقول خواهم داد ماه عقب ماندگی ها جبران خواهد شد.
در این مراسم مصطفی سالاری استاندار گیلان، جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، مسعود نصرتی قائم مقام سازمان شهرداری های کشور میر شمس مومن زاده فرماندار رشت، سید امیرحسین علوی رئیس شورای اسلامی شهر رشت، رضا رسولی نائب رئیس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون حمل و نقل و بار و ترافیک ، فاطمه شیرزاد رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت، اسماعیل حاجی پور ، محمد حسن عاقل منش، محمد حسن علیپور، فرهام زاهد، حامد عبدالهی، احمد رمضانپور نرگسی دیگر اعضای شورا ، بهارمست سرپرست شهرداری رشت و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی حضور داشتند.