کاهش ضایعات برنج با اصلاح ساختار کارخانه های برنجکوبی
کاهش ضایعات برنج با اصلاح ساختار کارخانه های برنجکوبی

رشت - ایده آل خبر - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی گیلان گفت: برای سال زراعی ۱۴۰۰ بیش از ۶۷۰ کارخانه نوسازی و اصلاح ساختار شده شالیکوبی در گیلان در فرآیند رتبه‌بندی قرار گرفت که با گذشت سومین سال از اجرای طرح نسبت به سال گذشته حدود ۱۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایده آل خبر به نقل از همشهری آن لاین – دکتر جوادزاده افزود: در این طرح تعداد واحدهایی که توانستند رتبه‌های برتر را کسب کنند حدود ۲۳۰ واحد شالیکوبی در دو رتبه یک و دو بوده است که نسبت به سال گذشته بیش از ۵۴ درصد رشد داشته است.

جوادزاده ادامه داد: با فعالیت این کارخانه‌های اصلاح ساختار شده به طور متوسط بین ۳ تا ۶ درصد کاهش ضایعات، داشته‌ایم. پیش بینی می‌شود در پایان فصل زراعی سال جاری حدود ۴۵ هزار تن از ضایعات برنج گیلان جلوگیری شود که می‌تواند بیش از ۶۷۵۰ میلیارد ریال خسارت مالی را به بخش کشاورزی برگرداند.

وی نقش سازنده طرح رتبه بندی را علاوه بر کاهش ضایعات برنج، در تداوم و استمرار طرح اصلاح ساختار کارخانجات بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: این طرح می‌تواند نقش یک شتاب دهنده و مشوقی برای اصلاح ساختار کارخانه‌های شالیکوبی باشد.