به گزارش ایده آل خبر ، به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گیلان آیت ا.. رسول فلاحتی در این دیدار ضمن تسلیت ایام ماه محرم و گرامیداشت هفته تامین اجتماعی، اظهار داشت: در کشوری زندگی میکنیم که به واسطه نظام اسلامی، مجموعه ها خود را موظف به خدمت رسانی میدانند و در این بین وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بزرگترین و گسترده ترین دامنه دستگاهها و مخاطبین را داراست .
نماینده ولی فقیه در استان گیلان با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر اهمیت جهاد تبیین، بر ضرورت و انعکاس اقدامات و خدمات ارائه شده به مردم تاکید نمود .
امام جمعه رشت با بیان اینکه (( تامین )) از باب تفعیل و ریشه امن به معنای ایجاد امنیت است افزود : تامین اجتماعی دارای عملکرد خوبی بوده و کار آن در جامعه ستودنی است و مردم نیز باید امکانات و شرایط و قوانین آنرا در انتظارات خود در نظر بگیرند .
ایشان توجه به مردم و زیردستان را از وظایف مدیران برشمرده و اذعان داشت در عرصه خدمتگزاری کسی برندهمیدان است که پاسخگوی مردم باشد.
در ادامه این دیدار دکتر حسین ابراهیمی مدیردرمان تامین اجتماعی استان گیلان ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبداله الحسین (ع) و گرامیداشت هفته تامین اجتماعی و همچنین تبریک حماسه حضور مردم در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری و آرزوی موفقیت برای رئیس جمهور منتخب گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی با ۱۳ مرکز درمانی و ۲ بیمارستان در سطح استان به بیش از یک میلیون و چهارصد هزار بیمه شده خدمات ارائه می دهد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان با اشاره به این نکته که محرومیت گیلان در زیر پوشش سبز آن نهفته است گفت: استان گیلان بیش از یک میلیون و چهارصد هزار بیمه شده دارد ولی با توجه به شرایط آب وهوایی، مسافرخیربودن و سکونت بیمه شدگان استان های دیگر در زمان بازنشستگی در گیلان؛ موجب شده که با امکانات موجود خدماتی درمانی به بیش از دو میلیون و پانصد هزار نفر ارائه گردد.
دکتر حسین ابراهیمی با بیان اینکه به دنبال تحقق رهنمودها و فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله العالی مبنی براینکه «بیمار جز درد بیماری رنج دیگری نداشته باشد» هستیم افزود؛ با اجرای طرحهای توسعه ای و خرید تجهیزات برای مراکز درمانی در آینده نزدیک شاهد ارائه خدمات بیشتر و با کیفیت بهتر به بیمه شدگان و بازنشستگان و افزایش رضایتمندی آنان خواهیم بود.
مدیردرمان تامین اجتماعی گفت:در همین راستا مجموعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان با انجام اقدامات موثر از جمله اتمام بازسازی بخش های مختلف بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت، انجام پروژه رختشورخانه ، آنژیوگرافی، اورژانس این بیمارستان، تبدیل و بازسازی درمانگاه فومن به درمانگاه شبانه روزی و پیگیری احداث درمانگاه برای شهرستانهای فاقد مرکز درمانی مثل شفت، صومعه سرا، رضوانشهر، منجیل، عقد قرارداد با موسسات و مراکز درمانی و… در صدد جبران عقب ماندگیها برآمده است.
وی با بیان اینکه در بخش درمان غیرمستقیم با بیش از ۲۵۰۰ موسسه طرف قرارداد بابت خرید خدمت به مردم و بیمه شدگان ارائه خدمت می دهیم گفت: در موضوع جوانی جمعیت با تمامی مراکز ناباروری در استان قراردادبسته ایم و با بدهی های داروخانه ها ، پارکلنیک و … تاپایان سال ۱۴۰۲ تسویه گردیده که این موضوع در سنوات گذشته بی سابقه بوده است .
شایان ذکر است در این دیدار کیوان مرتضوی مدیرکل تامین اجتماعی گیلان نیز به تشریح گزارشی عملکردی از مهمترین اقدامات این سازمان در سطح استان پرداختند .









Thursday, 29 January , 2026