رشت - ایده آل خبر - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان از آغاز به کار ‌کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خمام پس از ۱۵ سال خبرداد و گفت: سی و دومین مرکز فرهنگی هنری کانون استان ۲ هفته دیگر در خمام به بهره‌برداری می‌رسد این پروژه بعد از ۱۵ سال در شهرستان خمام به بهره برداری خواهد رسید.

.

به گزارش ایده آل خبر – سیدجلیل میرعظیمی صبح امروز در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن هفته دولت و در مراسم تجلیل از خبرنگاران ، کانون پرورش فکری را خانه امن برای فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی کودکان و نوجوانان استان معرفی کرد و افزود: کانون پرورش فکری استان دارای ۳۱ مرکز فرهنگی هنری است که از این تعداد چهار مرکز در رشت فعال است

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان با اشاره به افتتاح سی و دومین مرکز فرهنگی هنری کانون استان طی ۲ هفته آینده در شهرستان خمام تصریح کرد: این پروژه بعد از ۱۵ سال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت .

وی همچنین با اشاره به اینکه سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تالش در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید افزود: مسئولان این شهرستان در اتمام این پروژه همکاری کردند که شایسته است تا در اینجا از نلاش آنان قدردانی شود.

میرعظیمی در تشریح اقدامات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان در شاداب سازی مراکز و سایر حوزه‌ها اظهار کرد: طرح هر کلاس یک کتابخانه ویژه مدارس مناطق محروم و حاشیه شهر از سال ۱۴۰۲ در استان به اجرا درآمد.

وی با اشاره به تجهیز مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش پرورش فکری به کتاب اضافه کرد: مراکز فرهنگی و هنری کانون میانگین بین ۱۲ تا ۱۵ هزار جلد کتاب تجهیز هستند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان در ادامه با تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی و برنامه‌های کانون به مناسبت این ایام اظهار کرد: امسال با اجرای طرح سفیران فرهنگی اربعین برای دومین سال جمعی از مربیان و اعضای کودک و نوجوانان به پیاده‌روی اربعین اعزام شدند و اکنون برگشتند.

وی با اشاره به عضویت کانون پرورش فکری گیلان به عنوان مسئول کمیته کودک و نوجوان کنگره ملی هشت هزار شهید استان افزود: بر اساس تفاهمنامه با سپاه ۱۵ جلد کتاب از زندگینامه شهدا از سوی همکاران کانون بازنویسی و تصویرگری می‌شود و آثار تهیه شده قبل از برگزاری کنگره در نشستی با رهبر معظم انقلاب به نمایش گذاشته خواهد شد.

میرعظیمی با تاکید بر ضرورت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به کودکان و نوجوانان اظهار کرد: برگزاری یادواره شهدای کودک و نوجوانان از برنامه‌هایی بوده که کانون پرورش فکری گیلان به منظور انتقال فرهنگ فداکاری و شهادت برگزار کرده‌است.

وی به برنامه‌های آموزشی کانون پرورش فکری برای کودکان و نوجوان در حوزه‌هایی اعم از محیط زیست بویژه تالاب اشاره یادآور شد: کانون پرورش فکری با سازمان‌هایی از جمله محیط زیست برای ارائه آموزش‌ها در حوزه پسماند و تالاب تفاهمنامه دارد و در تعدادی از مراکز کانون خانه محیط زیست دایر شده‌است.

گفتنی است در پایان نشست خبری فوق به پاس زحمات جمعی از خبرنگاران در حوزه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان تجلیل شدند