رشت - ایده آل خبر - جانشين فرمانده انتظامي استان صبح امروز با فرمانده سپاه قدس گيلان ديدار و سالروز تشکيل اين نهاد ولايي و مردمي را به وي تبريک گفت.

به گزارش ایده آل خبر ، سردار” حسين حسن پور” صبح امروز با سردار” حميد دامغاني” فرمانده سپاه قدس استان گيلان ديدار و ضمن تبريک سالروز تشکيل اين نهاد ولايي و مردمي به اهميت حضور سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در کنار نيروهاي پليس پرداخت و اظهار داشت: سپاه به عنوان يک پشتيبان بسيار ارزشمند براي پليس در انجام مأموريت‌هاي خود عمل مي‌کند.

وي با بيان اينکه تأسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تدبير حکيمانه امام خميني (ره) نشان دهنده ژرف انديشي و پايداري امام (ره) براي مقابله با سلطه بيگانگان و پاسداري از دستاوردهاي انقلاب اسلامي در جامعه بود افزود: حضور سپاه پاسداران امنيت کشور را فراهم و توطئه دشمنان انقلاب اسلامي را خنثي کرده است.

وي با اشاره به اينکه سپاه نماد مقاومت و الهي‌ترين و مردمي‌ترين نهاد دفاعي پشتوانه‌اي بزرگ براي اين نظام و تکيه‌گاهي براي مردم و کشور است بيان داشت: سپاه پاسداران همواره در راستاي تأمين امنيت و آرامش کشور و مردم تلاش کرده است.

سردارحميد دامغاني نيز در اين ديدار با گراميداشت ياد خاطر شهداي انقلاب اسلامي و شهداي فراجا اظهار داشت: مجموعه انتظامي با جهاد بي وقفه امنيت پايدار ايران اسلامي را تأمين مي‌کند.

وي به نقش کليدي پليس در حفظ انقلاب و ارزش‌هاي اسلامي اشاره کرد و افزود: پليس با بکارگيري نيروي انساني مؤمن، متعهد و کارآمد به دنبال تحقق و برقراري امنيت و آرامش مردم است.