به گزارش ایده آل خبر – لیلا پاکیزه – صبح امروز مدیرعامل شرکت نیوساد در نشست خبری اصحاب رسانه بمناسبت روز خبرنگار از اهمیت تعامل سازنده با رسانه ها سخن گفت..
وی در ادامه از ثبت شرکتی جدید در عمان خبر داد و در خصوص صادرات محصولات خود به عمان و عراق گفت : این شرکت یک شرکت سرمایه گذاری حوزه نفت و گاز و محصولات نیوساد است و در درراستای صادرات نیز از سال گذشته تاکنون ۳ الی ۴ دوره از،تولیدات نیوساد به این کشورها صادر شد.
وی در ادامه افزود: در همایش برپا شده در تهران شرکت نیوساد از،شرکتهایی بود که توانست نشان اقتصاد مقاومتی را از آن خود کند.
دکتر فرجی در خصوص ناترازی انرژی برق تصریح کرد: با توجه به قطعی های مکرر برق و نصب ژنراتور متاسفانه انرژی سالمی برای تولید داده نمی شود.
مدیرعامل شرکت نیوساد با تاکید بر اینکه محصولات نیوساد ۳۵ درصد سهم بازار ایران را به خود اختصاص داده است ، خاطرنشان کرد: سهم بازار محصولات نیوساد متغیر است مثلا پنبه الکل ۸۰ درصد سهم بازار و لاک پاک کن ۶۰ درصد و ارایش پاک کن ۳۰ الی ۴۰ درصد سهم بازار را به خود اختصاص داده است.
فرجی از افزایش سبد کالایی نیوساد در دیگر مصارف چون پاک کننده های سطوح ، کابینت و گاز،و .… خبر داد و یادآور شد: از آنجایی که نظارت بر کیفیت تولیدات داخلی و همکاری بیشتر با رسانهها در سرلوحه کار شرکت قرار دارد و یادآور شد: ۴۰ محصول در این شرکت تولید و ۱۳۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در شرکت نیوساد فعالیت دارند.









Thursday, 29 January , 2026