رشت - ایده آل خبر - ایرج شاهی فرماندار شهرستان رضوانشهر روز شنبه 8 شهریور در آیین افتتاح ساختمان بیمه سلامت گفت، سازمان بیمه سلامت مهم ترین سازمانی است که به طور مستقیم با سلامت جامعه سر و کار داردوبیمه شدگان بیمه سلامت عمدتا از اقشار کم درآمد جامعه و نیازمند حمایت هستند.

به گزارش ایده آل خبر – فرماندار رضوانشهر ابتدا ضمن تبریک هفته دولت به تمامی کارکنان خدوم که در سنگر خدمتگزاری به مردم می‌کوشند بیان کرد: شهیدان دولت همه وجود خود را در طول دوره مسئولیت صادقانه وقف خدمت به مردم و کشور و حل مشکلات و پاسخگویی به مطالبات کردند و امروز باید مسئولان سیره نورانی این شهیدان را الگوی عملی خود در خدمتگذاری قرار دهند وی افزود: در این ایام ما به عنوان خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دولت چهاردهم تحت زعامت رهبر فرزانه انقلاب بر آنیم تا با تکیه بر شعار دولت در کنار مردم ۱۲ ماه تلاش ۱۲ روز دفاع ، عزم و اراده خود را برای خدمت به شهروندان تجدید کنیم.

ایرج شاهی فرماندار رضوانشهر افتتاح این پروژه را یکی از اقدامات ارزشمند هفته دولت در شهرستان دانست و افزود:«ساخت و تجهیز ساختمان اداری بیمه سلامت شهرستان رضوانشهر اقدامی مهم در جهت تسهیل مراجعات مردم و ارتقای سطح خدمات‌رسانی است و امیدواریم با بهره‌برداری از این پروژه و پروژه‌های مشابه، شاهد ارتقای سطح رفاه اجتماعی و سلامت عمومی در شهرستان باشیم.»

ایرج شاهی اجرای طرحهای خوب بیمه سلامت باعث شد تا قشر ضعیف جامعه بتوانند از خدمات درمانی به صورت رایگان بهره مند شوند وی اظهارداشت، بیمه سلامت یک سازمان خدمت رسان به مردم ایران است وگسترش پوشش بیمه ای اقشار مختلف جامعه در قالب صندوق های متعدد در بیمه سلامت، حاکی از اهتمام این مجموعه در کاهش دغدغه های مردم است وی در پایان از فعالیت ها و خدمات بهینه اداره کل بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان، مراکز و موسسات درمانی طرف قرار داد تقدیر و تشکرکرد.

در ادامه دکتر عاطف راد مدیر کل بیمه سلامت گفت: امروز وظیفه ما مسئولان این است که با تاسی به سیره شهیدان رجایی وباهنر در مسیر خدمت‌رسانی صادقانه، شفافیت، عدالت‌محورانه و کار جهادی گام برداریم و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ارزشمند مردمی، مسیر پیشرفت و توسعه پایدار کشور عزیزمان ایران را هموار سازیم. وی افزود از جمعیت ۶۹هزار نهصد ونه نفری شهرستان رضوانشهر ۴۵هزار وچهارصد وچهل نفر بیمه شده ما هستند که ۹۲درصد از بیمه شدگان هیچ حق بیمه ای پرداخت نمی کنند که یکی از رسالتهای مهم سازمان بیمه سلامت توسعه پوشش بیمه فراگیر برای آحاد جامعه است که این هدف محقق شده است عاطف راد در مورد صندوق بیماری‌های خاص وصعب العلاج گفت: تا قبل از آبان ماه سال۱۴۰۱ فقط ۵ بیماری(تلاسمی ،هموفیلی، دیالیزی،پیوند کلیه و ام اس )در گروه بیماری‌ها خاص و صعب العلاج قراداشت اما ازآبان ماه سال۱۴۰۱ این صندوق از ۵ بیماری به ۱۲۹ گروه از بیماری‌ افزایش یافت . که ۳۵۰۰نفر از این گروه یعنی بیماران خاص وصعب العلاج از شهرستان رضوانشهر هستند که از مزایای این صندوق بهره مند شدند.

وی درپایان تحت پوشش قراردادن خدمات تشخیصی و درمان زوجین نابارور و تحت پوشش قرار دادن خدمات مربوط به توانبخشی معلولان را از کارهای بزرگ بیمه سلامت عنوان کرد لازم بذکر می باشد ساختمان بیمه سلامت شهرستان رضوانشهر در زمینی به مساحت ۲۲۳متر مربع وبا زیر بنای ۱۹۸ متر از محل منابع داخلی سازمان بیمه سلامت به مبلغ ۷۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.