رشت - ایده آل خبر - رئیس ستاد دهه مبارک فجر سپاه قدس گیلان با اشاره به ویژه برنامه۴۷ مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با شعار«ایران مقتدر- ملت پیروز»گفت:۶هزار ویژه برنامه دهه فجر با عنوان «رنگ ایران» در گیلان برگزار می‌شود

به گزارش ایده آل خبر – سرهنگ احمدرضامنشوری درگفتگو با رسانه ها به مناسبت دهه فجر با تأکید بر اهمیت پاسداشت ۴۷مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی،گفت:پیروزی انقلاب اسلامی،نقطه عطفی در تاریخ ایران و جهان بود و نشان داد که با اتکا به ایمان و اراده مردم، می‌توان بر تمام توطئه‌ها و دشمنی‌ها غلبه کرد.

رئیس ستاد دهه مبارک فجر سپاه قدس گیلان با بیان اینکه ملت ایران با اقتدار و غرور به این پیروزی تاریخی می‌بالد، افزود: پاسداشت دهه مبارک فجر تجلی‌بخش اقتدار و شکوه است.

وی از اجرای برنامه های ویژه دهه مبارک فجر از سوی سپاه قدس گیلان با عنوان رویداد بزرگ«رنگ ایران» گفت و تصریح کرد:برنامه دهه مبارک فجر ویژه ۴۷مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با شعار «ایران مقتدر-ملت پیروز»با ۶ هزار برنامه در سراسر استان؛اقشار، نواحی، حوزه و پایگاه مقاومت،بامحوریت مساجد برگزار می‌شود.

ویژه برنامه قرآنی «گلستان در آتش»در مساجد

وی با اشاره به اهمیت برگزاری محافل قرآنی در مساجد و هیات‌ها با توجه به هتک حرمت در پی حوادث اخیر، افزود:در برنامه محافل قرآنی با عنوان« گلستان در آتش»ویژه مساجد سوخته برگزار می‌شود.

سرهنگ منشوری از افتتاح پروژه های بسیج و خدمات رسانی عام المنفعه گفت و اظهار کرد:افتتاح سوله های ورزشی، افتتاح ساختمان پایگاه ها و حوزه های مقاومت برادرو خواهران، پروژه های آب رسانی، آسفالت راه روستایی، اعزام تیم های پزشکی به مناطق کم برخوردار و همچنین اجرای اردوهای جهادی در سراسر استان از جمله برنامه در حوزه خدمت رسانی است.

وی با اشاره به برنامه های ورزشی و تربیت بدنی در این دهه گفت:همایش بزرگ ورزشکاران «حماسه و میدان» ویژه ورزشکاران،مسابقات ورزشی در رشته های مختلف در سراسر استان و همچنین ویژه برنامه پیاده روی خانوادگی در شهرستان ها در این دهه برگزار می شود.

رئیس ستاد دهه مبارک فجر سپاه قدس گیلان با تمرکز برحوزه دانش آموزی و مدارس، از برگزاری رویداد بزرگ «ایران جان »و «روایت امید»،گفت و افزود: علاوه بر برگزاری رویدادهای مختلف در حوزه دانش آموزی دو پویش بزرگ با عنوان «مثل مرضیه» ویژه دانش آموزان دختر به یاد شهیده نبوی نیا و پویش دانش آموزی «رها نمی‌کنیم » در مدارس اجرا می شود.

وی از برگزاری همخوانی۲ سرود در مدارس استان گیلان گفت و تصریح کرد:سرود«ای ایران »ویژه دختران و سرود«پسراتو ببین » ویژه پسران از دیگر برنامه های فرهنگی در حوزه دانش آموزی است.

سرهنگ منشوری با اشاره به برگزاری مسابقات بزرگ رباتیک در سراسر استان از هفته بسیج و ادامه آن در دهه مبارک فجر،گفت: مسابقات بزرگ رباتیک در ۷ شهرستان و همچنین اختتامیه آن در این دهه برگزار می شود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، پاسداشت از مقام ایثار و جان‌فشانی ها و انتقال به نسل حاضر از برگزاری یادواره های شهدا در سراسر استان گفت و ادامه داد:یادواره های شهدا بصورت محلی، اقشار و ویژه و شهدای امنیت وطن به منظور گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، انتقال فرهنگ ایثار به نسل حاضر در سراسر استان با برنامه ریزی صورت گرفته، اجرا می شود .

رئیس ستاد دهه مبارک فجر سپاه قدس گیلان با تبریک ولادت امام زمان (عج) از برگزاری جشن های بزرگ خیابانی با عنوان «انتظار »در تمام شهرستان ها بصورت مردمی خبرداد و گفت: به مناسبت ولادت امام زمان (عج) در ۱۴ و ۱۵ بهمن جشن های خیابانی ویژه ولادت امام زمان (عج) بصورت مردمی در شهرستان ها برگزار می شود.

وی با اشاره به برپایی جشنواره‌های ویژه رسانه ای و بانوان در سطح استان افزود: جشنواره رسانه ای «ابوذر» ویژه فعالان رسانه ای و ۲ جشنواره «گیلدخت» و «مهر مادرانه »ویژه بانوان دراین دهه اجرا می شود.

سرهنگ منشوری از اجرای پنجمین جشن سرود فجر انقلاب اسلامی ویژه تولیدات گروه‌های سرود استان گیلان با محوریت «انتظار» و ایران عزیز» دراین دهه خبر داد

وی با تاکید بر بصیرت افزایی و آگاهی رسانی نسل جوان، افزود: نشست های بصیرتی روشنگری و عملیات روشنگری ثامن با حضور هادیان سیاسی و فعالان سیاسی در لایه های مختلف بسیج و اقشار مختلف مردم برپا می شود.

سرهنگ منشوری اجرای طرح شهید غیب پرور ؛دیدار با خانواده های شهدا و مبارزین پیروزی انقلاب اسلامی در سراسر استان از دیگر برنامه های این دهه بیان کرد.

وی در پایان از برگزاری مراسم نورافشانی به مناسبت ولادت امام زمان (عج) و ۲۱ بهمن همراه با ندای الله اکبر همزمان با سراسر کشورساعت ۲۱ گفت و اظهارکرد: در۲۲ بهمن نیز حضور شکوهمند مردم گیلان را در نقاط مختلف استان خواهیم داشت.