به گزارش ایده آل خبر – لیلا پاکیزه – عادل سلیمانی امروز در حاشیه بازدید از اجرای پروژه پست GPS شهید آرمان میزبان در جنع تعدادی از اصحاب رسانه اذعان کرد: ابن پروژه به عنوان بزرگترین پست GIS در ظرفیت بسیار بالا در مرکز استان با هدف بهبود کیفیت خدمات برق رسانی به مردم گیلان […]
به گزارش ایده آل خبر – لیلا پاکیزه – عادل سلیمانی امروز در حاشیه بازدید از اجرای پروژه پست GPS شهید آرمان میزبان در جنع تعدادی از اصحاب رسانه اذعان کرد: ابن پروژه به عنوان بزرگترین پست GIS در ظرفیت بسیار بالا در مرکز استان با هدف بهبود کیفیت خدمات برق رسانی به مردم گیلان در حال اجراست.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان تاکید کرد: پست شهید میزبان با همت معاونت طرح توسعه شرکت برق منطقه ای گیلان در پایان تابستان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
وضعیت مطلوب توزیع فوق انتقال
وی افزود: صنعت برق شامل سه قسمت تولید، انتقال و توزیع است، خش توزیع فوق انتقال برق استان گیلان در یک وضعیت بسیار مطلوبی نسبت به سالهای گذشته قرار دارد.
عادل سلیمانی خاطرنشان کرد: در شرایط،کنونی تعداد پروژه های فوق توزیع بسیار بالا و با سرعت در حال انجام است و طی دو ، سه سال آینده مشکلات فوق توزیع انتقال برق گیلان به پایین ترین حد ممکن خواهد رسید.
افزایش ظرفیت ۱۰۰ مگا ولت آمپر با اجرای پروژه GIS شهید میزبان
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: پست GIS شهید آرمان میزبان در فاز اول ۱۰۰ مگاولت آمپر ظرفیت ایجاد خواهد کرد که افزایش کیفیت تامین برق تا حدود ۵۰ هزار واحد مسکونی در در مناطق مختلف شهر رشت از جمله خیابان فلسطین، تختی، زرجوب، میدان فرهنگ، منظریه، خیابان امام علی و میدان امام حسین را تحت پوشش قرار خواهد داد.
قدردانی از تلاش مجریان پروزه های فوق توزیع
وی با اشاره به همت و تلاش قابل تقدیر کارکنان شرکت برق منطقه ای در طول اجرای پروژه ها یادآور شد: طول مدت اجرای این پروژه در حالت نرمال شاید سه سال زمان می برد اما در یک حرکت جهادی طی ۹ ماه به بهره برداری خواهد رسید.
لزوم صرفه جویی در مصرف
عادل سلیمانی در خصوص مصرف بهینه و مدیریت مصرف برق توسط مصرف کنندگان یاداور شد: اگر در تامین و افزایش ظرفیت برق مصرف کنندگان هر قدر تلاش و کار شود اما مصرف بهینه نباشد، تولید از مصرف عقب خواهد ماند،لذا اگر مردم و مصرف کنندگان محترم به میزان ۲۰ درصد در مصرف برق خود صرفه جویی کنند به هیچ عنوان مشکلی در تامین برق نخواهیم داشت.
جبار کوچکی نزاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره امروز در جریان این بازدید گفت: امروز در شرایطی قرار گرفته ایم که تامین منابع برای اجرای پروژه بسیار سخت تر از اجرای پروژه است.
اجرای پروژه های برق منطقه ای یک کار اصل جهادی در شرایط کنونی
وی اجرای پروژه پست GIS را یک کار فوق العاده ای دانست و گفت: علاوه بر تامین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه تهیه یک قطعه زمین آن هم در وسط شهر رشت بسیار سخت و خاص است که جا دارد از مدیران برق منطقه ای قدردانی شود.
نماینده مردم رشت و سنگر اجرای پروژه فوق اصل کار جهادی خواند و تصریح کرد: مدیران دیگر سازمانها باید از همت و تلاش مدیران و کارکنان برق منطقه ای درس بگیرند.










Friday, 29 May , 2026