رشت - ایده آل خبر - اعضای کودک و نوجوان کانون پرورش فکری استان گیلان عنوان برگزیده قصه‌گویی صحنه‌ای بخش فرهنگی سومین جشنواره ملی«بچه‌های مقاومت» را از آنِ خود‌کردند.

به‌گزارش ایده آل خبر به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، آیین پایانی بخش فرهنگی سومین مهرواره ملی «بچه‌های مقاومت» در شهر اهواز استان خوزستان با درخشش اعضای کودک ونوجوان کانون پرورش کودکان و نوجوانان استان گیلان در بخش صحنه‌ای قصه‌گویی این رویداد فرهنگی همراه‌شد.

گروه داوری این مهرواره متشکل از نوربخش احمدزاده، علیرضا آقایی، مدینه خورشیدی و ثریا عبدی بود. این هیأت پس از بررسی دقیق آثار ارسالی در رده‌های مختلف سنی کودک، نوجوان و بزرگ‌سال، «ترنم نعیمی‌نژاد» از مرکز فرهنگی هنری لشت‌نشا در رده سنی کودک و «نازنین فاطمه سرابی‌نژاد» از مرکز شماره ۲ کانون پرورش فکری رشت در رده سنی نوجوان، در بخش قصه‌گویی صحنه‌ای به عنوان برگزیده کشور معرفی‌کرد.

این آیین که روز دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ‌۱۴۰۵به صورت حضوری و برخط با میزبانی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان خوزستان در اهواز برگزار‌شد با حضور فرهاد فلاح، معاون فرهنگی کانون کشور، جمعی از فعالان حوزه فرهنگی همراه‌بود و این مسوولان در سخنان خود بر اهمیت ترویج فرهنگ پایداری در میان آینده‌سازان تأکید‌کردند.

گفتنی‌است، سومین مهرواره ملی «بچه‌های مقاومت» با هدف بازنمایی مفاهیمی چون: ایثار، حمایت از کودکان مظلوم غزه و ایران، و تجلیل از شهدای دفاع مقدس، مقاومت در برابر دشمن و مدافعان حرم فراخوان‌شد و در بخش فرهنگی این دوره، مجموعاً ۵۴۷ اثر به دبیرخانه ارسال‌شد که شامل ۳۲۵ اثر در بخش قصه‌گویی صحنه‌ای، ۷۴ اثر در بخش آیینی و سنتی (نقالی و پرده‌خوانی) و ۱۴۸ اثر در بخش پادکست بود.