به گزارش ایده آل خبر – عباس اهرابی با بیان این خبر، گفت: این اقلام شامل یخچال فریزر، آبگرمکن گازی دیواری، بخاری گازی، اجاق گاز، تلویزیون، ماشین لباسشویی، فرش و پنکه بوده و بین افراد تحت حمایت که درخواست خانواده در سبد نیازمندی آنها در سامانه سها ثبت شده بود توزیع گردید.
وی، با اشاره به اینکه این لوازم از محل منابع کمیته امداد و مشارکت نیکوکاران تهیه شده است، افزود: ارزش این تعداد اقلام توزیع شده، حدود ۱۳۸ میلیارد و ۴۷۵ میلیون ریال بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۳ هزار و ۸۷۰ سری لوازم ضروری منزل به ارزش ریالی ۱۰۶ میلیارد بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان توزیع شد.
اهرابی در پایان، گفت: نیکوکاران می توانند با مراجعه و یا تماس با دفاتر کمیته امداد و یا مراکز نیکوکاری در سطح استان، کمکهای نقدی و غیر نقدی خود را جهت گره گشایی از نیازمندی های اقشار کم برخوردار به این نهاد اهداء کنند.
اهداء پنج هزار و ۱۹۲ دستگاه لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد گیلان
پرینت
رشت - ایده آل خبر - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان با بیان اینکه این نهاد در تلاش است تا همه ساله، لوازم ضروری زندگی را برای آسایش مددجویان تحت حمایت فراهم کند، گفت: تعداد پنج هزار و 192 دستگاه لوازم ضروری زندگی بین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان طی شش ماهه ابتدایی سال جاری توزیع شد.
https://idealkhabar.ir/?p=5085
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.








Thursday, 29 January , 2026