به گزارش ایده آل خبر – لیلا پاکیزه – سومین جشنواره فرهنگی ، ادبی و هنری رهاورد خادمین امنیت اربعین حسینی به میزبانی فرماندهی انتظامی گیلان در سالن شهدای نیروی انتظامی گیلان برگزار شد.
سردار رادان در همایش،رهاورد خادمین امنیت اربعین حسینی ضمن قدردانی از مجموعه نیروی انتظامی گیلان تصریح کرد: آقا عبدالله الحسین اولین امامی است که برایشان اربعین گرفته می شود، این اربعین به آن دلیل است که اسلام در دنیای پرتلاطم امروز به نمایش گذاشته شود.
وی اربعین حسینی را استحاله فرهنگی در عمق افکار مردم دانست و گفت: پس از سالها و قرن ها صحنه راهپیمایی اربعین حسینی شکل و شمایلی جدید پیدا می کند . آنهم برای یک سال با صحنه آرایی مختلف جهت ، تربیت ذهن و جنگ شناختی و تسخیر پلشتی ها و برگزاری همایش ها به نمایش گذاشته شود.
فرمانده نیروی انتظامی کشور با تاکید بر اینکه اربعین حسینی
حسین تنها در اسم خلاصه نمی شود گفت: بیت ادبی اين حسین کیست که همه عالم دیوانه اوست می خواهد عنصر دیوانگی در ذهن انسانی عاشق و شیفته به معنای شیفتگی تام و تمام با عظمتی بی پایان را به رخ کشد.
و با این کار موضوع دیوانگی محض و عاشقی برای اباعبدالحسینی که ابوالفضل و زینب و رقیه علی اکبر و علی اصغر پرورش داده است ، نمود پیدا می کند.
سردار رادان با تاکید بر اینکه مراسم امروز در حقیقت بیان تفضل اربعین برای حسین (ع) است، گفت: به همین دلیل است که جشنواره فرهنگی ادبی و هنری برپا می کنند تا رهاورد آن را نیز پیدا نمایند و این یک موضوع فرهنگی ، ادبی و هنری است.
فرماندهی نیروی انتظامی با اشاره به تقدس هنر تصریح کرد: هنر ، خود را در خدمت حسین و اربعین قرار می دهد .خدمت اربعین برای همه یک خدمت مقدس،است.
وی نگاه فرهنگی و ادبی و هنری به اربعین را نگاه زیبا و عجیب دانست و تصریح کرد: در این جشنواره دلنوشته ها و خاطرات و سفرنامه های متعددی راه پیدا کرده است، با این هدف که دنیای عبدالله بر دنیا و آخرت ما تفضل دارد.
«سردار عزیزاله ملکی» فرمانده انتظامی گیلان نیز در این همایش گفت: امنیت در بخشهای مختلف خط قرمز ناجا است و در این حوزه اهتمام ویژه ای داریم.
وی با اشاره به برگزاری همایش رهاورد خادمین امنیت اربعین حسینی در گیلان افزود: در این همایش از ۱۶۰ خادم برقراری امنیت اربعین حسینی تجلیل میشود.
گفتنی است در در پایان ضمن رونمایی از سه دوره کتاب فاخر جشنواره فرهنگی، ادبی هنری و کتاب شعر انتظامی خودمان ره آورد پیاده روی اربعین حسینی(ع) ، از ۱۶۰ خادم نمونه پلیس و خانواده معظم شهدا و افراد منتخب جشنواره تقدیر و تجلیل شد.










Thursday, 29 January , 2026