به گزارش ایده آل خبر ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ دکتر سید محمود رضوانی – معاون بهداشتی دانشگاه از آغاز پویش ملی سلامت، اطلاعرسانی تغذیه سالم از ابتدای بهمن ماه در سراسر استان خبر دادو گفت؛ در راستای ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و ترویج تغذیه سالم، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هر ساله به برگزاری پویش ملی آموزش همگانی تغذیه در سراسر کشور اقدام می کند که امسال، پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف اطلاع رسانی درباره مصرف نمک تصفیه شده یددار با شعار ” انتخاب همه؛ نمک کم اما تصفیه شده یددار ” و ارتقای دانش آحاد جامعه درخصوص شیر و لبنیات در راستای افزایش مصرف لبنیات با شعار ” از کودکی تا پیری، لبنیات؛ دوست سلامتی” برگزار می شود.
وی افزود؛این پویش با همکاری گروه های درون بخشی و ارگان های بین بخشی در سراسر کشور با اهداف ارتقای آگاهی، نگرش و عملکرد خانواده ها درباره تغذیه سالم، جلب حمایت سیاستگذاران و مسئولان مرتبط در حوزه غذا و تغذیه و جلب همکاری رسانه های جمعی برای آموزش جامعه و فرهنگ سازی تغذیه صحیح اجرا می شود.
وی ادامه داد؛ این پویش با همکاری گروه های درون بخشی و ارگان های بین بخشی در سراسر کشور با اهداف ارتقای آگاهی، نگرش و عملکرد خانواده ها به منظور تغذیه سالم، جلب حمایت سیاستگذاران و مسئولان مرتبط در حوزه غذا و تغذیه و جلب همکاری رسانه های جمعی برای آموزش جامعه
آغاز پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم از اول بهمن ماه
پرینت
رشت - ایده آل خبر - معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به اهمیت برخورداری از تغذیه سالم در سلامت فرد و پیشگیری از بروز بیماری ها از اجرای پویش ملی سلامت، اطلاعرسانی تغذیه ی سالم از اول تا 15 بهمن ماه همزمان با سراسر کشور در استان گیلان خبر داد.
https://idealkhabar.ir/?p=7785
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.








Thursday, 29 January , 2026