به گزارش ایده آل خبر به نقل از روابط عمومی گروه دانش بنیان کاشف، این برنامه به عنوان چهارمین تور آموزشی – تجاری پس از برگزاری موفق تورهای هلند-بلژیک-فرانسه، هنگ کنگ و سوئیس می باشد که توسط این گروه برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش، تور ۱۰ روزه ژاپن از تاریخ ۲۰ تیرماه سالجاری آغاز می گردد و در جریان این برنامه از مراکز صنعتی، تجاری و گردشگری کشور ژاپن بازدید به عمل می آید.
شایان ذکر است، بازدید از کارخانه پیشرفته بازیافت و زباله سوز مایشیما، هلدینگ آساهی بزرگترین تولید کننده انواع نوشیدنی ، واحد فناوری و طراحی های پیشرفته شرکت خودروسازی نیسان و خودروسازی مزدا از جمله برنامه های تور مذکور می باشد.
بر اساس گزارش روابط عمومی گروه دانش بنیان کاشف، علاقه مندان به حضور در این برنامه آموزشی – تجاری، می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام از طریق شماره های تماس ۰۱۳۳۴۲۴۵، ۰۹۳۶۱۶۴۸۶۴۲ و ۰۹۱۰۲۳۴۰۰۲۷ اقدام نمایند.
همچنین لازم به ذکر می باشد، مهلت ثبت نام و ارسال مدارک جهت حضور در تور آموزشی – تجاری ژاپن حداکثر تا تاریخ ۱۰ خرداد سالجاری می باشد.
تور آموزشی -تجاری ژاپن برگزار می گردد
پرینترشت - ایده آل خبر - در راستای رسالتهای باشگاه مدیران تاثیرگذار کاشف و نیازهای رهبری و مدیریت نوین کسب و کار، تور آموزشی - تجاری کشور ژاپن برگزار می شود.
https://idealkhabar.ir/?p=9491
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.









Thursday, 29 January , 2026