رشت - ایده آل خبر - اکبر حسن‌بکلو معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر، در جریان سفر به استان گیلان و بازدید از پروژه‌های شرکت توزیع نیروی برق این استان، بر ضرورت تسریع در نوسازی شبکه‌های فرسوده و تبدیل شبکه‌های سیمی به کابل خودنگهدار تأکید کرد و از حمایت قاطع توانیر از اجرای این برنامه‌ها در چارچوب سیاست‌های ابلاغی و تأمین منابع مورد نیاز خبر داد.

به گزارش ایده آل خبر – معاون هماهنگی توزیع توانیر با اشاره به اهمیت بازسازی و بهسازی شبکه‌های توزیع برق اظهار کرد: اصلاح شبکه‌های فرسوده و جایگزینی آنها با کابل خودنگهدار، یکی از برنامه‌های ضروری برای افزایش پایداری شبکه، کاهش خاموشی‌ها، ارتقای ایمنی، کاهش تلفات انرژی و بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان است.

معاون هماهنگی توزیع توانیر همچنین بر لزوم اجرای هدفمند این طرح‌ها، اولویت‌بندی مناطق نیازمند بازسازی و پیگیری مستمر برای تأمین اعتبارات مورد نیاز تأکید کرد.

در ادامه این بازدید، مسعود صادقی خمامی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان با ارائه گزارشی از روند اجرای این طرح‌ها گفت: طی دو سال اخیر بالغ بر سه هزار کیلومتر شبکه با کابل خودنگهدار در استان گیلان احداث و جایگزین بخشی از خطوط فرسوده شده است.

وی افزود: بر اساس سند «نسیم تحول»، از مجموع ۱۹ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف سیمی در استان، تاکنون حدود ۱۲ هزار کیلومتر به کابل خودنگهدار تبدیل شده و برای ۷ هزار کیلومتر باقی‌مانده نیز برنامه‌ریزی زمان‌بندی‌شده انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان تصریح کرد: ادامه و تسریع این روند، نیازمند تأمین به‌موقع اعتبارات و تداوم حمایت‌های توانیر است تا امکان تکمیل برنامه نوسازی شبکه در بخش‌های باقی‌مانده فراهم شود.

همچنین در این بازدید اعلام شد توسعه کابل خودنگهدار به عنوان یکی از راهکارهای اصلاح ساختار شبکه توزیع، می‌تواند در کاهش اتصالی و خاموشی، افزایش ایمنی عمومی، کاهش سرقت سیم، کاهش هزینه‌های نگهداری و تعمیرات و افزایش تاب‌آوری شبکه در شرایط نامساعد جوی مؤثر باشد